Fakta om oss

Styrelsen

Historia

Personal

Miljoona ihmistä Suomessa keilaa vähintään kerran vuodessa! Miljoona suomalaista ei voi olla väärässä – laijista pidetään. Keilailu on Suomen menestynein palloilupeli EM- ja MM-tasolla. Vuosittain meillä käy yli 52 000 asiakasta. Koululaisia liikuntatunneilla käy yli 5000, synttärijuhlia meillä pidetään satoja. Koululuokat, vanhempainyhdistykset ja muut yhdistykset eri laijeista pitävät meillä joka vuosi hauskaa.

Olet meille arvokas vieras – olet keilahallissa – kilpakeilahallissa. Omistuspohjamme ja se että keilailu on hallissamme ykkösasia takaa sinulle heti kaksi asiaa joita uskomme että arvostat

  • MEILLÄ KEILAAT AINA EDULLISESTI
  • MEILTÄ SAAT AINA AMMATTIMAISET VIHJEET PELIIN

 

Emme tyrkytä kaadonteon ohjeita mutta jos niitä haluat henkilökunta auttaa. Koko henkilökuntamme koostuu huippukeilailijoista joista useimmat alueemme parhaimmistoa.

Hallimme liiketoiminnasta vastaa Vaasan keilailuliitto ry. jonka alaisuudessa on vajaat 20 keilailuseuraa joihin kuuluu yhteensä noin 350 rekisteröityä kilpakeilaajaa. Kilpakeilaajat pelaavat lähes viikottain ja useat joka päivä, harjoitellen tai kilpaillen.